Διδάσκει Πιάνο


Σαμσαρέλου Zωή

Εχει δώσει ρεσιτάλ πιάνου και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Μάλτα, Αίγυπτο, Τουρκία, Συρία. Εχει συμπράξει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και με την Ορχήστρα Τεχνών Βέροιας. Έχει ηχογραφήσει για τη Ραδιοφωνία και έχει παίξει για την ελληνική Τηλεόραση. Εχει ηχογραφήσει σε ατομικό CD έργα του A. Piazzolla για πιάνο και έχει συμμετάσχει στο CD που παρήγαγε το Κρατικό Ωδείο με έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές.

Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Ακαδημία Μουσικών Τεχνών 'Ferenc Liszt' τμήμα της Gyor με ανώτατο διπλωματικό τίτλο σπουδώνΑπό το 2000 έως το 2007 διοργάνωσε τις «Θερινές Μουσικές Συναντήσεις» στη Ζαγορά του Πηλίου. Από το 2008 έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση στo «Φεστιβάλ Μουσικής Πηλίου» που διοργανώνεται στο Δήμο Μουρεσίου.

Το 2004 ίδρυσε το σύνολο «Temperamentum» για 2 πιάνα, με απόφοιτους μαθητές της τάξης της. Tο 2006, η ίδια και ο βαρύτονος καθηγητής Mesut Iktu, ίδρυσαν το «Ντουέτο για την ελληνοτουρκική φιλία», δίνοντας συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλλάδας και της Τουρκίας.

Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου και ως καλλιτεχνική διευθύντρια σε Ωδεία της Θεσσαλονίκης και από το 1998 έως το 2006 ως επιστημονική συνεργάτις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 1994 είναι μόνιμη καθηγήτρια πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αρχαιολογίας και Τέχνης του Α.Π.Θ.

Διδακτικό προσωπικό

copyright ©2015 - Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης - All Rights Reserved