Νέα & Εκδηλώσεις

3-9/3/2018

forum 2018

4o Εκπαιδευτικό-Καλλιτεχνικό-Επιμορφωτικό Forum "Χορεύουμε;;;"

youtube

forum 2018

 

Δελτίο Τύπου

Χορεύουμε;;;

Τα μαθήματα αλλιώς!!!

 Πρόγραμμα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το μεγάλο εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό Forum. Μια μεγάλη γιορτή που φέτος έχει θέμα το Χορό στη Μουσική .

Από 3-9 Μαρτίου 2018 το Κ.Ω.Θ. ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν, να καταθέσουν ιδέες και να βιώσουν με ολιστικό τρόπο την εκπαίδευση.

Τα μαθήματα αλλιώς!!! Με την ελαφράδα και την έμπνευση του Χορού!!! Επτά ημέρες γεμάτες εργαστήρια, συναυλίες, παρουσιάσεις, αυτοσχεδιασμούς, όπου καθηγητές, σπουδαστές και γονείς, αλλά και οι καλεσμένοι αξιόλογοι μουσικοί και παιδαγωγοί της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας γενικότερα, ανταλλάσσουν απόψεις και προσφέρουν γνώσεις κι εμπειρίες γύρω από το θέμα της εκπαίδευσης και της μουσικής τέχνης.

Με ζητούμενο τη μεγαλύτερη επίγνωση και εμβάθυνση, αλλά και την ικανότητα για συνεργασία, οι καθηγητές εγκαταλείπουν τις αίθουσες διδασκαλίας και μεταφέρουν τις προτάσεις τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κ.Ω.Θ. «Μελίνα Μερκούρη», συντροφιά με τα πάνελ των γονέων, τις αναζητήσεις των σπουδαστών και τα μουσικά δρώμενα.

Σε όλες τις δράσεις του Forum η είσοδος είναι ελεύθερη και σας περιμένουμε όλους στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης!!

Αναλυτικό πρόγραμμα στη Γραμματεία του Κρατικού Ωδείου, Φράγκων 15, τηλ 2310 500359 και 2310 510551, εσωτ.3

Λόλα Τότσιου

Διευθύντρια Κ.Ω.Θ.

 

     

 

  
copyright ©2015 - Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης - All Rights Reserved