Νέα & Εκδηλώσεις

18/12/2017 koth christmas 2017 Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης
Τηλεοπτικό σπότ Τηλεοπτικό σπότ 
koth christmas 2017 afisa FF

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η υποβλητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στον κατανυκτικό χώρο της  Καθολικής Εκκλησίας (στην Ενορία της Αμιάντου Συλλήψεως της Παναγίας), Φράγκων 19, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30.

Στη συναυλία μετέχουν, η Συμφωνική Ορχήστρα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση Βλαδίμηρου Συμεωνίδη και η Χορωδία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, με διεύθυνση Σοφίας Γιολδάση, καθώς και διακεκριμένοι σπουδαστές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Φέτος ο σπουδαστής βιολιού της τάξης της κ. Ειρήνης Ντράγκνεβα, Ηλίας Ναχμίας, θα ερμηνεύσει τον «Χειμώνα» από το έργο «4 εποχές» του Antonio Vivaldi, ενώ ο Χριστόφορος Πετρίδης, σπουδαστής βιολιού της τάξης του κ. Γιώργου Πετρόπουλου, θα παίξει το 2ο μέρος από το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα του Henryk Wieniawski. Ο Βασίλης Τσεριώτης, σπουδαστής κλασικού τραγουδιού, στην τάξη της κ. Ένης Κίνη, θα ερμηνεύσει την άρια “Schlummert ein, ihr matten Augen” από την καντάτα “Ich habe genugBWV 82 του J.S.Bach.

Θα ακουστούν ακόμη έργα Elgar, Mozart, Rutter, Anderson, Παντελίδη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.

  
copyright ©2015 - Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης - All Rights Reserved